perjantai 30. lokakuuta 2009

Kiitos!

Lyhyestä virsi kaunis: Kiitos Bamiella Kultainen blogi-tunnustuksestasi! Olen ihan toivoton näiden teknisten juttujen kanssa, joten katsotaan saanko tuon kuvan liitettyä tähän tekstiin :)
Kaikille lukijoille, yritän viikonlopun aikana kirjoittaa tänne jotakin lukemista. On niin monia ihania, uusia asioita, joita haluaisin jakaa kanssanne, mutta viime viikkoina olen ollut niin tolkuttoman kiireinen.
Teille rukoileville lukijoilleni jättäisin tässä rukouspyyntönä tulevan lähetysmatkamme Viroon. 18-22.11 koulumme jakaantuu 2 ryhmään, toinen ryhmä suunnistaa Narvaan, toinen ryhmä Tallinnaan. Rukoilkaa, että kaikki järjestelyt ja käytännön asiat sujuvat ongelmitta ja että saamme turvallisesti kulkea päämääriimme. Rukoilkaa, että todellinen evankeliumi pääsee murtamaan läpi, että moni tulee tuntemaan Herran Jeesuksen Rakkauden. Että Viroon syttyy palavia, eläviä uskovia ja evankelisia seurakuntia. Että meistä jokainen saa rohkeuden hengen mennessämme vankiloihin, orpokoteihin, vanhustentaloihin ym. Rukoilkaa, että Herra siunaa meidän musiikkiryhmät, draamaryhmät, lapsiryhmät ja lähetysmatkan johtajat. Kiitos esirukouksista!

4 kommenttia:

Johanna Laakso kirjoitti...

Kun ei niin ei, sitä kuvaa en saanut tähän liitettyä. Ehkä mun asetuksissa on jotain häikkää, luulen kuitenkin osaavani kopioida ja liittää... Jos joku haluaa tietää, millainen pokaali on kyseessä, klikkaantukaapas Bamiellan sivuille :)

Nurkkalintu kirjoitti...

Rukoillaan! Kiitetään! :-)

Leppoisaa ja siunattua viikonloppua!

Marja kirjoitti...

Olet totisesti Jumalan nainen. Rukoillaan siunausta matkaanne, että kaikki menee hyvin.

Johanna Laakso kirjoitti...

Kiitos ihanat naiset!! Marja kiitos sanoistasi, Jumalan nainen, hunajaa huulillain :) On mahtavaa olla Jeesuksen oma! Tänään on hyvä päivä, tänään on Voiton päivä. Halleluja!!