lauantai 13. marraskuuta 2010

Eesti, Tallinn

Lähetysmatka lähenee ja kirjoitan pikaisen postauksen aiheeseen liittyen.
Lähdemme siis kouluna jälleen lähetysmatkalle Viroon, Tallinnaan 2.-5.12.2010 välisenä aikana ja tarvitsemme paljon esirukousta vielä ennen matkalle lähtöä ja etenkin sen aikana. Laitan tähän joitakin rukousaiheita:

- kaikki käytännön asiat sujuisivat ongelmitta
- taloudelliset asiat, oppilaiden ja matkakustannusten osalta
- terveys: kaikki pysyisivät terveinä nyt edeltävinä viikkoina (koska valmisteluja on paljon!) sekä matkan aikana
- kaikkien tiiminjohtajien (kakkoset) puolesta, että jaksaisivat kantaa vastuunsa ja kestäisivät hengellisen johtajuuden paineet
- matkanjohtajien puolesta: Vesa, Marjaana, Juha olisivat Pyhän Hengen johdatuksessa ja johtavat matkaa kaikella viisaudella ja ymmärryksellä ja taidollisuudella
- että kaikki ovet pysyisivät auki, minne meidän on tarkoitus viedä evankeliumia
- Jumala avaisi vielä lisää ovia
- vastaanottavan seurakunnan puolesta
- että sanoma saadaan kylvää hyvään maaperään
- Pyhän Hengen voitelua jokaiselle oppilaalle ja rohkeutta todistuksiin ja esityksiin

Omalle sydämelleni on vahvasti laskeutunut vastaanottavan seurakunnan koulutyö. Minulla ei ole minkäänlaista käsitystä, onko heillä sellaista ylipäätänsä, mutta meille on avautunut ovi vierailla ainakin yhdessä koulussa ja rukoillaan, että pääsisimme myös muihin kouluihin. Jostain syystä koen, että Jumala haluaa tehdä jotakin meidän kauttamme vastaanottavassa seurakunnassa koulutyön saralla. Ehkä tästä reissusta alkaa koulutyö tai vahvistuu tai jotakin. Jos joku saa sydämelleen jotakin matkaan liittyen, kerro siitä minulle. Jumala puhuu niin monin tavoin meille ja montaa kautta. Kiitos, että olet taas tänäkin vuonna matkassa mukana ja lähettämässä meitä rukouksin!

Liitän tähän loppuun vielä aivan ihanan vironkielisen ylistyslaulun, laita silmät kiinni ja avaa sydämesi Eestille!10 kommenttia:

pikkukimalainen Satu kirjoitti...

Sydän olis jo itsellä kovasti auki Viron suuntaan...kieltäkin on tullut parilla kurssilla harjoiteltua. Ja vielä tekis mieli oppia lissee. Matkastanne tulee menestys, vaikka ei siltä näyttäisi päälle päin!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa teille Eestiin.Meiänkin tonne seurakuntaan,jossa ollaan nykysin käyty on tullut sieltäpäin vierailijoita.Rukoilen puolestasi ja matkan puolesta,että Jumala johdattaisi teitä siä kaikessa ketä siä kohtaattekin ja sua jokaisessa elämäsi hetkessä.
Ihmeellisesti Hän on avannut oven sulle tonne Raamattukouluunkin.

Kiitos muuten rohkasusta jota oot antanut mulle viime aikoina.Se on merkinnyt mulle todella paljon.
En osaa sitä ees sanoin kuvata.olet Jumalan aarre mulle.
Siu.

Kirsti kirjoitti...

Shalom Johanna!
Ihanaa ylistystä,pidin valtavasti siitä!
Aloitit toisen vuoden raamattukoulussa,Jumala on ollut kanssasi,kiitos Jumalalle!
Ja nyt teillä on lähetysmatka Viroon.
Viime vuonna luin teidän matkastanne,olin iloinen,kun olitte Pyhän Hengen voitelussa.
Olen kuunnellut Juha Kotisaaren jonkun opetuksen,ja olemme olleet eräässä tilaisuudessa,jossa hän oli siunaamassa henkilön haudan lepoon.Silloin odotimme suuria, että lapsi herää,mutta ei vielä tapahtunut sellaista, ei ollut vielä Suomessa aika siihen.
Siunausta"roppakaudella",jos näin voi sanoa!
Ole siunattu Herran nimessä!

Johanna Laakso kirjoitti...

Satu!

Eestin kieli on ihanan kuuloista :) Siitä tulee hyvälle tuulelle aina! Matkasta tulee mahtava! Hieman jo jännittää, torstaina lähdetään :)
Siunausta!!

Johanna Laakso kirjoitti...

Kata!

Kiitos, että rukoilet!! Kuten näet, aika ei ole riittänyt edes vastailla blogiin :) No..ei se pelkästään siitä ole johtunut, mutta aika on todella kortilla aina näin ennen lähetysmatkaa ja paineet aika kovat, joten mihinkään ylimääräiseen pohdintaan ei aivokapasiteettini ole enää riittänyt :)
Hienoa kuulla, että olen saanut olla rohkaisuksi! Näin Herra meitä kuljettaa ja johdattaa kohtaamaan toinen toisiamme.
Siunausta teille ♥

Johanna Laakso kirjoitti...

Kirsti!

Shalom!! Kiva, että ylistyslaulu oli sinulle mieleinen myös! Olen kuunnellut sitä todella paljon tässä menneinä viikkoina, tosi ihana!
On upeaa lähteä taas Viroon! Ihastuin ihmisiin siellä jo viime vuonna ja Viro on elänyt rukouksissani siitä saakka. Kai sitä jättää aina palan itseään maihin, joissa vierailee :) Tänä vuonna paineet ovat suuremmat kuin viime vuonna, koska vastuita on paljon. Olen tiiminjohtaja ja mahdollisesti minulla tulee olemaan myös saarnavastuu ja tietysti todistamisvastuu. Lisäksi olen laulamassa jne. Mutta tässä sitä kasvaa, käytännössä todella oppii! Meillä on myös tänä vuonna aivan mahtava ryhmä.
Kotisaaren Juha on mahtava Jumalan mies! Nautin hänen opetuksistaan koulussa aivan valtavasti sekä lähetysmatkoilla hän on aivan kuin kala vedessä. Rohkea uskon veli :)
Siunausta sinulle Kirsti!! Kiitos rukouksistasi!!

Nurkkalintu kirjoitti...

Siunausta ja varjelusta matkallenne!
Rukoillaan! Myös Jasminin puolesta.

Matkaevästä teille löytyy tuosta Päivän Sanasta: Matt.21:21-22.

pau kirjoitti...

Johanna. Hyvää Joulua sinulle ja Jasminille! Toivottavasti voitte hyvin ja nautitte levosta, ilosta ja rauhasta joulun aikana.
rakkain terveisin!

Johanna Laakso kirjoitti...

Nurkkis!

Kiitos paljon matkaeväistä!! Mutustelin ne hyvin matkan aikana :) Kiitos rukouksista, niitä tarvittiin. Matka oli oikein onnistunut. Kirjoitan siitä ihan postauksen, kun nämä joulun kiiruut hellittävät ja voimme asettua hetkeksi aloillemme.
Siunattua Joulua Sinulle Ystävä ♥

Johanna Laakso kirjoitti...

Paula!!

Kiitos! Ja Sinulle myös runsasta Taivaan Isän siunausta ja hyvää Joulua koko teidän perheellenne!! Olette rakkaita ♥