perjantai 30. joulukuuta 2011

Sen verran....

Tässä syvällistä ajateltavaa ensi vuodelle. Teksti ei ole omaa tuotantoani.

Ajatelma jostain:

Jos olis sen verran ehjä että kestäis olla rikki. Jos olis sen verran voimaa että kestäis olla heikko. Jos olis sen verran nöyrä että kehtais pyytää apua. Olis sen verran eväitä kuin on matkalla tarpeen.

Jos sais sen verran rohkeutta ettei silmiänsä sulkisi. Jos sais sen verran taakkoja ettei toisten ohi kulkisi. Jos olis sen verran voimaa että kestäis antaa apua. Niin.....Olis sen verran eväitä kuin on matkalla tarpeen.

Jos jäis sen verran viisautta että kelpais ristin hulluus. Jos jäis sen verran heikkoutta että kelpais ristin voima. Jos näkis sen verran synneistään että kelpais ristin armo..... Jäis sen verran eväitä, että pääsis kotiin.


Siunattua vuotta 2012 kaikille lukijoille!!

11 kommenttia:

pau kirjoitti...

Onnellista Uutta vuotta Johanna ja Jasmin myös!
Tuo laulu on Jari Kekäleen käsialaa. Hänen sanoituksensa ja sävellyksensä ovat huippua: syvällisiä, erilaisia, koskettavia.
Rakkain siunaavin terveisin <3

Johanna Laakso kirjoitti...

Ai tämä on laulusta otettu? :) En tiennyt mistä se on alunperin, itse bongasin sen erään ystävän facebook-postauksesta. Tykästyin kovasti. Täytynee etsiä, jos löydän tähän oikein sävellyksenkin joskus. Tai ehkä ei ole syytä etsiä, minua kosketti tämä tänällään.
Oikein siunattua vuotta 2012! Eilen kävin lukemassa postauksesi, vaan en taaskaan jaksanut jättää kommenttia, mutta arvaan arvausleikissä, että 125 ;)
Toivottavasti tuleva vuosi on sinulle ja Arille entistäkin rikkaampi, kaikkinensa. Terveiset ja siunaukset Arille!

Nurkkalintu kirjoitti...

Johanna ja Jasmin,
siunausta ystävänpäivälle ja
jokaiselle päivälle! <3

http://huomaa-pienet-ilonaiheet.blogspot.com/2012/02/hyvaa-ystavanpaivaa.html

Johanna Laakso kirjoitti...

Kiitos paljon Nurkkalintu! Sinulle myös, Siunattua Ystävänpäivää ♥

Nurkkalintu kirjoitti...

Siunattua pääsiäisen aikaa!

mummi kirjoitti...

Rakas Johanna, minäkin tervehdin Sinua ja pientä Jasmiiniasi. Olen iloinen, että poikani Jarin sanat puhuttelivat Sinua. Paula jo kertoikin Sinulle, että se on Jarin tekstiä. Kiitos kun olet löytänyt aamun ensimmäisenkin. Mummi

mummi kirjoitti...

Kerron Sinulle vielä, että laulu on Jari Kekäleen cd:ltä "Ovenraosta" Mummi

Nurkkalintu kirjoitti...

Siunattua toukokuuta!

Johanna Liljeroos kirjoitti...

Hei mummi!
Ihanko totta laulun tekijä on poikasi? Hänellä on kaunis mieli, ainakin tämän laulun pohjalta katsoen :)
Olen pitänyt aika pitkää blogi-taukoa, joten anteeksi myöhäinen vastaukseni. Toivottavasti poikkeat täällä joskus kurkkaamassa ja löydät vastaukseni. Siunattua alkavaa kesää Sinulle ♥

Johanna Liljeroos kirjoitti...

Nurkkis!

Kiitos toivotuksistasi! Olen pitänyt pitkää blogi-taukoa, joten siitä johtuu pitkä vastausten viive. Mutta oikein siunattua toukokuuta Sinulle myös ja koko tulevaa kesää! ♥

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=WaZxO_H4Z78

Pertti Kallion Sen verran

Tästä löytyy Sen verran kappaleen sanat, sinulla hieman virheelliset sanat blogissa. Kirjoitan ne sinulle tähän.

Jos ois sen verran ehjää, että kestäisi olla rikki. Jos olis sen verran voimaa, että kestäisi olla heikko. Jos olisi sen verran nöyryyttä, että kestäisi pyytää apua. Olisi sen verran eväitä kun on matkalla tarpeen. Jos sais sen verran rohkeutta, ettei silmiänsä sulkisi. Jos sais sen verran taakkoja, ettei toisten ohi kulkisi. Jos sais sen verran taakkoja, ettei toisten ohi kulkisi. Jos sais sen verran voimaa, että jaksais antaa apua. Olisi sen verran kuin on matkalla tarpeen. Jos jäisi sen verran viisautta, että kelpaisi ristin puu. Jos jäis sen verran heikkoutta, että kelpaisi ristin voima. Jos näkis sen verran synneiltään, että kelpaisi ristin armo. Jäis sen verran eväitä, että pääsisi kotiin.