tiistai 8. toukokuuta 2012

Ote päiväkirjasta


 Stop for the one... Näe yksi ihminen. Rees Howells on sanonut: "Jos voit rakastaa yhtä, voit rakastaa monia. Jos voit rakastaa monia, voit rakastaa kaikkia."
Kamppailen itseni kanssa. Tavallaan voin hahmottaa, mihin Jumala kutsuu minua ihmisenä, mutta täydellinen luovuttautuminen Jumalalle pelottaa. Mitä Pyhä Henki pyytää minua tekemään? Paljonko maksaa rakastaa yhtä ihmistä? Kun tuntuu, etten aina onnistu siinä oman tyttärenikään kohdalla. Tunnen riittämättömyyttä siihen nähden, mitä Jumala pyytää. Mutta onko se niin, että kun minä suostun, Hän antaa välineet? Olen niin käsittämättömän ujo, antaako Hän rohkeuden puhua ihmisille? Pyytääkö Hän luopumaan tulevaisuuden suunnitelmista? Yliopistosta, urasta? Mihin Pyhä Henki oikein haluaa minua viedä? Jos uskallan sanoa 'Kyllä', kuulenko selvän äänen ja johdatuksen siinä, mitä pitää tehdä? Tällä hetkellä tuntuu kuin hapuilisin pimeässä, haparoiden ja tunnustellen ympäristöäni. Voinko löytää Jumalan tarkoituksen elämääni sillä tavalla? Armoahan sekin olisi. Kuitenkin rukoilen Hänen pyhää tahtoansa tapahtuvaksi elämässäni ja Hän on luvannut johdattaa niitä, jotka rukoillen kulkevat. Sisälläni velloo alati palavampi halu antautua Hänelle syvemmin. 'Ilmesty Herra Jeesus!' - huutaa henkeni.

I love You, all of my hope is in You
Jesus Christ, take my life, take all of me!

5 kommenttia:

pikkukimalainen Satu kirjoitti...

Oesinpa vuan viisas, ku ossaesin tähän jottaen sannoo. Jos Jumala käskköö palavelemmaan voemalla, jonka Hän itte anttoo, niin eekös se sillon mää just parahultaasesti?

Siunnaasta ja voemapaakkuloeta!

Nurkkalintu kirjoitti...

Mukavaa, että uusi postaus löytyi! :)
Vaikkakin kamppailua käsitteletkin...

Tuli mieleeni tämä:
"Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon," (1.Joh.4:18)

Kaikkinemme Jumalalle, luottaen, että Hän varustaa siihen, mihin kutsuu.

Kyselet: "Paljonko maksaa rakastaa yhtä ihmistä?" Paljonhan se maksaa...
(Sinulla on sukunimi vaihtunut.)

Hyvää äitienpäivää!
Onnea ja siunausta elämäänne! <3

Johanna Liljeroos kirjoitti...

Kiitos Satu :)
Näinhän se on nähtävä, että Hän antaa kaiken, mitä jumaliseen elämään tarvitaan. Ärsyttää, että ne on näin kovien prosessien takana joskus, että uskaltautuu.
Mutta uskon, että sille, joka kolkuttaa, avataan ja etsivä löytää, joten tähän perustuen Jumalan on vastattava kolkutukseeni ennemmin tai myöhemmin :)
Siunausta ja rakkaudellista ensimmäistä Äitien Päivää sinulle ihana ihminen!! ♥

- Johanna

Johanna Liljeroos kirjoitti...

Nurkkis ♥
Kivaa, että joku ilahtui postauksesta! Joo, on ollut kyllä kirjoittelumotivaatio hyvässä piilossa viimeisen vuoden. Mutta niinhän se menee, että joskus on kadotettava jotakin, jotta sen voi löytää uudelleen :)
Sukunimi on vaihtunut, mutta en ole mennyt kuitenkaan naimisiin. Otin käyttööni isäni sukunimen, joka on ollut haaveenani 18 vuotta, vaan perhesyistä johtuen en ole voinut sitä vaihtaa. Mutta aikansa kaikella taivaan kannen alla :)
Siunattua Äitien päivää sinulle myös!! ♥ Toivottavasti se on ollut lämmin sellainen tänään :)
Kaikkea hyvää!

- Johanna

Nurkkalintu kirjoitti...

No, sukunimiasiaa pähkäilin, mutta tuo vaihtoehto ei käynyt mielessäni. (Päädyin pähkäilyissäni ensimmäiseen ajatukseeni, että naimisiin menit, etkä meille ilmoitellut.)

Mukavaa, että haaveesi sai toteutua edes 18 vuoden jälkeen.

Kiitos, hyvin sujui äitienpäivä, leppoisasti ja suklaakakkua nauttien :)

Siunausta uuteen viikkoon!