perjantai 8. tammikuuta 2010

We make a better day, just you and me...

This song keeps speaking to me year after year. I wish we had more love for one another in this world and that we would be more inclined to sharing what blessings we have had. Take a few minutes to listen to the song and maybe you can find it in you to take a step forward and help someone in need.

As I am taken by the message of the song, I am amazed about the talent that this one family holds. They are all siblings and they all have such unique voices and personalities. What an amazing way to share what you have, give it to the world for a good cause, rise to the occasion and innovate and move hearts. Enjoy.

8 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Minäkin olen ihastellen ja hämmästellen kuunnellut The Kelly Familya.
Ovat kaikki lahjakkaita ja oikealla paikallaan.

Johanna Laakso kirjoitti...

Nurkkis!
Olen vuosien jälkeen taas löytänyt The Kelly Familyn uudestaan :) Heidän tarinassaan on jotakin liikuttavaa ja hämmästyttävää. Onkohan olemassa toista yhtä kansainvälistä perhettä? He jokainen puhuvat keskimäärin 4-5 eri kieltä, ovat syntyneet ympäri maailmaa ja kiertäneet ympäri maailmaa. Instrumenttien määrä, joita he osaavat jokainen soittaa, on hämmästyttävä ja kaikki ovat laulullisesti äärimmäisen lahjakkaita. Perheen karisma koskettaa minua.
Kiitos kommentistasi, siunausta ♥

Kirsti kirjoitti...

Tämä oli koskettavaa musiikkia,valtavan ihanaa.
Ihmeellinen perhe,osaavat monia kieliä ja osaavat soittaa kaikkia instrumentteja.Ja äänet lumosivat lahjakkuudellaan.
En ole aiemmin kuunnellut tämän perheen ylistystä, mutta Hillsong`s ylistystä kylläkin.
Johanna,fantastista,
lumoavaa:) ♥
Muistamme ystävääsi rukouksin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Johanna, kun jaoit tämän kanssamme! Minulle tämä The Kelly Family olikin täysin uusi tuttavuus. Kappale oli toki tuttu mutta artistit uusia tuttavuuksia.
Kauniit äänet heillä kyllä on, tykkään kovasti!
Täytyy kunnella lisää heitä!

Oikein hyvää alkanutta viikkoa sinne teillepäin, haleja ja enkelien suojaa!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Voi kirjoitin sinulle viestin,
mutta korjatessani sitä koneeseeni tuli jokin vika.Yritän uudelleen.

Kiitos rakas Johanna,että jaat tämän kanssamme.En muista aiemmin kuunnelleeni,mutta heillä on kauniit äänet.Kiitos kaikesta=)

Toivotan elämääsi kaikkea hyvää,
johdatusta ja sitä mitä sydämesi kaipaa.

Kauniita päiviä viikkoosi halien kera♥

Johanna Laakso kirjoitti...

Hei Kirsti!
Täytyy heti alkuun pyytää anteeksi tätä hitauttani vastailuun. Mutta kiitos, kun kävit kommentoimassa! Ja kiva, että nautit tästä musiikista. Kuuntelen kyseisen levyn melkeinpä päivittäin...kohta varmaan lähenee yliannostuksen rajaa :) The Kelly Family ei varsinaisesti laula ylistysmusiikkia, joskin heillä on joitakin hengellisiä lauluja. Mutta heidän musiikkinsa on valtavan hyvää. Tänä päivänä yksi heistä on ainakin elävässä uskossa, toivotaan, että loputkin seuraavat perässä :) Siunausta sinulle ♥

Misty!
Kiva, kun poikkesit!! Olen myös vieraillut sivuillasi usein, joskaan en ole jättänyt aina kommenttia. Kiva, että myös pidit bändistä. Heillä on paljon hyvää musiikkia. Kyseinen bändi ei enää ole koossa ainakaan tällä kokoonpanolla, osa tekee soolona musiikkia ja ovat monessa mukana, mutta yhdessä he eivät enää soita. Harmi. Mutta netistä löytyy vanhoja vedoksia :) Siunattua viikkoa myös sinulle ♥

Kata!
Minullakin on eilen ja tänään netti tökkinyt tosi paljon. Ihan rasittavuuteen asti. Mutta hyvä, että sait kommenttisi postattua kuitenkin. Oletkin ollut aika paljon mielessäni viime aikoina. Ja niinkuin sanoit blogissasi kommentissa, niin olisi mukavaa pitää enemmänkin yhteyttä. Yritän olla enemmän läsnä täällä. Toivottavasti mielesi on jo piristynyt hieman taannoisesta rypystä huolimatta! Siunausta myös sinulle, Jumalan kaikkivoipaa Huolenpitoa ja Hänen eheyttävää Rakkauttansa ♥

Anonyymi kirjoitti...

Hei rakas ystäväni,Johanna!
Kiitos kun rohkaisit minua kun mulla oli vaikeata.Olen päässyt sen asian ylitse,vaikka välillä ajattelenkin tätä ihmistä.On surullista,ettei voi olla enää asioista erimieltä,ilman riitoja tai väärinkäsityksiä.
Tämä alku kuu ei ole siis alkanut mulla muutenkaan kovinkaan hyvin,mutta kaikelle taitaa silti olla Jumalalla jokin tarkoitus ja se tarkoitus on hyvä.Sinäkin olet tärkeällä paikalla juuri nytkin.Minua lohdutti tämäkin Raamatun kohta,jonka haluan nytten jakaa sinun kanssasi.
Joh 15:17-19

Olen iloinen saadessani tuntea sinut:))
Ole siunattu.