keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Albania

Hei kaikille!

Kirjoitan vain erittäin pikaisen postauksen, sillä on tuhat ja yksi asiaa hoidettavana vielä muutaman tunnin sisällä.
Olemme lähdössä lähetysmatkalle Albaniaan ja pyydänkin teiltä rukoilevilta rukoustukea ja siunausta matkallemme.
Rukousaiheina erityisesti terveys, varjelus (Albaniassa poliittisesti todella levotonta, mielenosoituksia juuri sillä alueella, johon olemme menossa, ihmisiä kuollut), viisautta kaikkiin järjestelyihin, jumalallisia kohtaamisia ihmisten kanssa, hengellisen paineen kestäminen.
Kiitos, että olet jälleen lähettämässä meitä ja tukemassa! Meillä on rukouksia kuuleva Jumala ja voimallinen Jumala vastaamaan rukouksiin!
Palaan 24.pvä.
Olkaa Siunattuja ♥

27 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Muistan teitä rukouksin.
Siunausksen tuulia matkanne ylle.
Jumala huolehtii.

pikkukimalainen Satu kirjoitti...

Oi, mahtavaa!!! Kuutioittain varjelusta, siunausta, ja hämmästymisen aiheita sinne!

Nurkkalintu kirjoitti...

Ooh, täällähän on jänniä uutisia!
Taivaan Isän siunaamaa matkaa ja varjelusta jokaiseen päivään.
Muistan rukouksin. <3

Marita kirjoitti...

Satuin lukemaan tämän vasta nyt - paluupäivänänne! Mutta toivottavasti kaikki meni hyvin ja olitte varjeluksessa ja siunattuja.

Johanna Laakso kirjoitti...

Kiitos kaikki rukouksistanne! Matka oli hyvä ja ikimuistoinen ♥ Kirjoitan matkasta raportin Ristin Voittoon, joten ainakin sieltä voi lukea matkatunnelmista. Olen sairastanut koko viikon nyt kun olen palannut, joten saa muistaa edelleen rukouksin :)
Yritän kyllä myös päivitellä blogia tulevina päivinä.
Siunausta kaikille!

(ja pahoittelen, että kommenttikenttä ei useilla toimi. En tiedä, mikä siinä on vikana :/ )

Jani kirjoitti...

Rukoilemme puolestasi.Kiitos rohkaisusta Katalle.Tuu joskus kanssa vierailulle munkin blogiin.
Se merkitsisi mulle paljon.Nyt on tuntunut kurjalta kun ollaan kirjoiteltu pahasti meistä netissä.Siunausta!:)

http://blue-jani.blogspot.com/

Johanna Laakso kirjoitti...

Hei Jani!

Olenkin kyllä vieraillut blogissasi useamman kerran. Pidät hienoa blogia! En löytänyt sieltä mihin voisi ilmoittautua lukijaksi...
Tuo pahanpuhuminen teistä on ollut kyllä todella kurjaa. Tosin en itse ole törmännyt yhteenkään negatiiviseen kommenttiin teistä, mutta olenkin ollut itse todella vähän täällä blogimaailmassa viime aikoina. Toivottavasti tuollainen käytös loppuu nyt. Kata otti sen todella rohkeasti esille ja luulen, että pahanpuhujia hävettää. Eivät ehkä kehtaa paljonkaan kirjoitella teidän sivuillanne.
Siunausta päiväänne ♥

Nurkkalintu kirjoitti...

Hyvä tietää, että olet turvallisesti kotona <3
Rukoustuki on tarpeen jokaiseen päivään. Parane pian, että jaksat raportoida matkastasi tänne blogiin myös.
Siunausta.


PS. Nykyään, kun tänne blogiin tulee, alkaa mainoksia pomppia ruutuun. Joku sanoi mulle joskus, että niissä saattaa piillä virusvaarakin ja ne voi haitata jotenkin muutenkin, ehkä kommentointiakin. En ole asiantuntija, joten en tiedä asiaa varmaksi.
Sinulla on tuolla oikeassa alakulmassa tuo "Online-widget". Ei kai se ole pomppivien mainosten lähde?

Johanna Laakso kirjoitti...

Ei kai! Just. Poistan tuon widgetin ainakin heti, ihan varmuuden vuoksi. Mulle ei oo pomppinu mitään mainoksia enkä sellaisia oo tarkoituksella tänne hommannutkaan. Voi että joskus ottaa otsalohkoon nää bittimaailman systeemit.
Ja jostain syystä tosiaan toi kommentointi on ollut jonkun aikaa hankalaa monille. En osaa laskea yksi yhteen alkoiko ongelma samaan aikaan tuon online-widgetin kanssa, mutta toivottavasti ongelma poistuu poistamalla kyseinen toiminto. Jos mainokset edelleen pomppii tai muuta ärsyttävää ilmaantuu, ilmoitatko mulle? Mä en halua mitään mainosblogia :)
Kiitos, siunausta!

Nurkkalintu kirjoitti...

No, nyt ei pompi mainokset ruutuun. Tsekkaan huomenna uudelleen. Saattoi hyvinkin auttaa tuo online-widgetin poisto. Ihmettelen, etteivät ne mainokset näkyneet sinun omalla koneellasi.

Hyvää yötä, Jeesus myötä!

Johanna Laakso kirjoitti...

Niin sitähän mäkin mietin, että miksei mulle ole pomppinut mitään mainoksia? Kun käyn kuitenkin usein kurkkaamassa blogia ilman, että kuitenkaan edes kirjautuisin sisään ja näin olisin tunnistettavissa. En kyllä tiedä. Mutta yhtään mainosta ei ole osunut mun kohdalle. Hyvä, jos ne olis nyt kokonaan hävinneet. Tuon Share this-toiminnon kohdalle, kun laittaa nuolen, se avaa tuon ruudun, missä on eri vaihtoehdot jakamiselle, mutta se on ainoa, joka minulle on avautunut.
Kiitos vaivannäöstäsi, että jaksat täällä käydä kyttäämässä mainoksia :) Siunausta Sinulle ♥

Nurkkalintu kirjoitti...

Moi taas! Olen nyt pariin otteeseen käynyt täällä tänään testaamassa, eikä enää pomppaa mainoksia silmille :)
En muista, mitä mainoksia ne olivat. Kun menen Marja-Liisan blogeihin, niitä mainoksia hyppää esiin siinä vaiheessa, kun klikkaan jotakin linkkiä niillä sivuilla; kommentointiongelmiakin oli välillä, yhteys katkesi.

Laitoin kerran erään Google-widgetin omaan blogiini ja heti tuli mainokset esille. Oitis poistin sen linkin.

Siunausta ja hyvää vointia!

Anonyymi kirjoitti...

Avasin viimeinkin uuden blogin.Sen löydät täältä:

http://pienikuiskaustuulessa.blogspot.com/

Tervetuloa ja kiitos kaikesta rakas Johanna!<3Tulin niin iloiseksi sanoistasi ja teidän kaikkien ihanien ihmisten kommenteista!:)
Jumala kääntää huonot asiat voitoksi ja parhaaksi.

Johanna Laakso kirjoitti...

Kiitos Kata!

Juuri kävin vastaamassa sulle facebookissa :) Mutta laitan blogisi listalleni ja ilmaisen samalla iloisuuteni siitä, että päätit jatkaa kirjoittamista :) Siitä paremmin facessa.
Siunausta teille molemmille! ♥

Nurkkalintu kirjoitti...

Hei! Oletko ihan kokonaan siirtynyt facebookiin, kun blogissasi on jo kahden kuukauden postaustauko?

Olen ihan pihalla kasvokirjasta ja sen merkityksestä. Mielenkiintoni vaan ei riitä sisälle saakka =)

Lupailit yo. kommentissasi:
"Yritän kyllä myös päivitellä blogia tulevina päivinä."
Tsemppiä yritykseen!

Siunausta!

Jani kirjoitti...

Miten reissu meni?Lukija kohta blogissani on alempana,jos haluut viä koittaa ;)Siunausta oikein paljon ja kiitti!:)

Terkkuja Katalta!

pau kirjoitti...

Sinulla lienee kiirettä, Johanna! Siunausta ja Isämme hyvää hoitoa kevääseen ja alkavaan kesään. Jasminkin on jo iso tyttö :D

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki ovat olleet tosi rohkaisevia, niin pakko kysyä: Veitkö siis lapsesi sellaiseen paikkaan, missä ihmisiä kuolee ja on vaarallista?? On hyvä luottaa varjelukseen, mutta Jumala on luonut ihmisille aivotkin. :o

Johanna Laakso kirjoitti...

Hei kaikki!
Olen pitänyt pitkää taukoa koko blogista. Päätin lakata ottamasta paineita sen ylläpitämisestä tai kirjoittamisesta ylipäätänsä. Lisäksi minulla oli tietokone pois käytöstä jonkin aikaa kokonaan, mutta sain sen korjautettua.

Nurkkis:
Onneksi tulevat päivät oli sentään aika laaja ja epämääräinen käsite lupaukselle... Ei pitäisi lupailla mitään, mitä ei sitten pystykään toteuttamaan. Nyt sanon vain, että katsotaan, mitä tuleman pitää. Siunausta sinun kesääsi ♥

Jani:
Reissu meni oikein hyvin, mutta se oli aika raskas. Albania on kuitenkin kaunis maa ja se jäi kyllä elämään sydämelleni, ehkä Jumala vielä joskus johdattaa niin, että pääsen uudestaan vierailemaan siellä olevien uskovien luona. Toivon niin. Siunausta teille molemmille ♥

Paula:
Kiirettä ja kiirettä...kyllä minulla olisi ollut aikaa päivitellä blogia, en vain ole jaksanut. Mutta Jasmin sen sijaan on kasvanut kyllä! Iso tyttö, fiksu ja filmaattinen tapaus :) Siunausta sinunkin kesääsi ♥

Anonyymi:
Lapseni jäi Suomeen ja oli tuon viikon verran hyvässä hoidossa. Joten hän ei ollut millään tavalla vaarassa. On ihan totta, että Jumala on luonut ihmiselle aivot ja niitä on syytä käyttää. Kuitenkaan Jumala ei ole millään tavoin pelkästään järjellä selitettävissä oleva Jumala emmekä aina ymmärryksellä ymmärrä Hänen tahtoansakaan. Niinpä, jos kokisin, että Jumala kutsuu minua perheineni vaikkapa lähetystyöhön johonkin levottomaan maahan, suurella todennäköisyydellä vastaisin kutsuun. En tietenkään lähtisi soitellen sotaan vaan harkitsisin, puntaroisin ja rukoilisin todenteolla asiaa, mutta jos Jumala kutsuu, Häneen on luotettava. Henkilökohtaisesti olen sanonut Jumalalle: Tässä olen, lähetä minut. Olen antautunut Hänen käyttöönsä ja se on syvin olemukseni tarve, saada elää Jumalan tahdossa ja myös toteutan sitä elämässäni. Tähän mennessä Jumala on nähnyt hyväksi lähettää vain minut Suomen rajojen ulkopuolelle, mutta rajojen sisäpuolella me palvelemme yhdessä tyttäreni kanssa.

Nurkkalintu kirjoitti...

Niinhän sen kuuluu olla, että jos olemme Jumalan omia, olemme sitä kokonaisvaltaisesti (henki, sielu ja ruumis). Haluamme, että Taivaan Isän tahto tapahtuu elämämme kaikilla saroilla.
Jos Jumala kutsuu lähetystyöhön, eikö sitä kutsua haluaisi noudattaa aivan samalla tavalla kuin halusi noudattaa Hänen kutsuaan pois maailmasta Taivastielle ja Hänen lapsekseen ja Jeesuksen opetuslapseksi? Toisia Hän kutsuu lähettäjiksi, kuten minua.

Taivaan Isän runsasta siunausta sinun ja Jasminin kesään! <3

Edelleen odottelen uutta postaustasi! :)

Kathy kirjoitti...

Alotin muuten uuden blogin,jos haluat tulla sitä seuraamaan.Entisen laitan pois jossakin vaiheessa.

Tervetuloa rakas Johanna♥

http://secretmagicmirror.blogspot.com/

Nurkkalintu kirjoitti...

:-O Huhuuu! Missä ovat Johanna ja Jasmin?

Siunausta, varjelusta ja voimia & virkeyttä kohti syksyä! <3

Johanna Laakso kirjoitti...

Huhuu Nurkkis!! Kyllä täällä ollaan :) Tällä viikolla on sormia syyhyttänyt päästä kirjoittamaan ja kertomaan, mitä valtavia asioita Jumala on viime kuukausien aikaan tehnyt. Ei vain valitettavasti ole löytynyt ylimääräistä aikaa, mutta toivottavasti saisin kirjoitettua ainakin jotakin piakkoin.
Siunausta ja varjelusta ja Jumalan kaikenkattavaa rakkautta ja armoa päiviisi!! Ole siunattu rakas ystävä ♥

Johanna Laakso kirjoitti...

Kata!!

Olen käynyt uudella blogissasi myös, mutta en olekaan vissiin liittänyt sitä tänne blogilistalle. Täytyypä laittaa. Siunausta arkeesi ♥♥

Nurkkalintu kirjoitti...

Kiitos, Johanna! <3

Tuskin maltan odottaa kuulumisiasi!
Rukoilen sinulle extra-aikaa ja voimia.
Siunausta viikonloppuunne!

pau kirjoitti...

Siunausta, Johanna, elämääsi Jasminin kanssa! Herra olkoon sinun ja tyttäresi kanssa, lupauksensa mukaan.
"Lisää, Jeesus, uskoani,
anna toivo kestävä.
Auta, etten matkallani,
pelkää kantaa ristiä.
Pidä Jeesus minut tiellä
ystäväisi joukossa.
Nyt ja taivaassasi siellä
riemuita saan voitosta."
Vk 506:4, päivän virsi

Iloa päivääsi, Johanna <3

Nurkkalintu kirjoitti...

Siunattua rukouspäivää Jerusalemin rauhan puolesta!

http://www.daytopray.com/Resources/international/Finnish