maanantai 16. marraskuuta 2009

MÄÄHÄN LÄHREN, VAIKKA MEDICARELLA LENTÄEN, JOS ON TARVIS!!!,

Nyt kuulkaas ihmiset tarvitaan rukouksen voimaa! Jokainen, joka osaa ristiä kätensä ja lausua yksinkertaisen taikka monimutkaisen rukouksen, jätän sinulle rukouspyynnön puolestani! En enää pysy viikoissa mukana, mutta kolmatta kuukautta olen ollut kuumeessa/lämmössä ja nyt tänään sekä minä että tyttäreni olemme sairastaneet vatsatautia. Lähetysmatkalle lähdetään vajaan 2 vuorokauden päästä. Eikä ole toivoakaan, että jäisin pois tältä matkalta, joten pyydän, nostakaa minut rukouksin matkalle mukaan.

Minä lainaan Ahvenaisen Martin rukousta: "Sinä sairaus kuolit yli 2000-vuotta sitten! Kuka sinulle antoi luvan nousta haudastasi? Jeesuksen nimessä mene takaisin sinne, mistä tulitkin! Amen".

Minä lähden tälle matkalle, vaikka henki menisi! Jos tämä tomumajani antaa periksi, tiedänpähän minne olen matkalla. Minuun ei enää tehoa pelottelu, ei ahdistelu eikä huolestuttaminen. Minä olen Iankaikkisen Jumalan käsivarsilla, minä olen vapaa tämän maailman murheista. Minä olen heittänyt huoleni Jeesuksen harteille.

Olkaa siunattuja!

11 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Ja säähän teet niinku Taivaan Isä tahtoo! Rukoillaan sen mukaisesti ja nöyrästi :)

(Siitä nöf-nöf-piikistäsi on viikko. Vieläköhän se voisi aiheuttaa oirehtimista?)

Siunausta ja pikaparanemista!

Johanna Laakso kirjoitti...

Nurkkis!

Voi johtua nöf-nöf-piikistäkin, mutta luulen, että tuo vatsahomma oli joku ihan oma tautinsa, koska Jasminkin sairasti sen eikä Jasmin ole vielä saanut piikkiä. Mutta vatsa on tänään parempi, mutta tuo kuume vaan nousee. Tosi ärsyttävää. Ja päätä särkee tosi kovasti. Mutta näillä eväillä mennään. Hyvä reissu tulossa! Kiitos rukouksista :) Siu ♥

Nurkkalintu kirjoitti...

Voi kurjuus tuota mahatautia! :(
Päänsärky on usein mahataudin seuralainen, saatika kun on kuumettakin....
Rukoillaan tautia pois kodistanne!
Siunattua matkaa kaikille matkalaisille!

pikkukimalainen Satu kirjoitti...

Sielunvihollinen ei tykkää siun suunnitelmistasiyhtään!!! Varmasti se yrittää pistää kapuloita rattaisiin olan takaa niin kauan kuin mahdollista, eli niin kauan kunnes Jeesus pistää hänelle täyden stopin. Siellä lähetysreissussa taitaa olla melkoinen tilaus siulle, kun sielunvihollista noin pelottaa!

Siunausta! Jeesus on vahvin kaikista jesjesjee!

Uskollinen palvelija olet, Johanna!

Johanna Laakso kirjoitti...

Satu!

KIITOS! Tuli kuin tilauksesta tämä rohkaisu! Meinaa välillä tulla itku silmään kun olo on kun yliajetulla. Mutta totisesti huomenna puhaltaa uudet tuulet, vihollinen on jo kukistettu! Herran haltuun; kaikki minä voin Hänessä, joka minua vahvistaa. Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä! Minä lähden vaatimaan sieluja Viroon. Ole siunattu Satu! Kiitos vielä kommentistasi!

Jani kirjoitti...

Hei,oon Katan mies.Kirjoitat hyvin täällä.Toivottavsti paranette pian!
Tuu käymään mun blogeissani.
Siunauksin:Jani

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Jeesuksen varjelusta ja paranemista sulle.Hän pitää huolen suunnitelmistaan sun kohdallasi ja mitä matkaasikin liittyy.Halauksia♥

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sulle nytten kuuluu Johanna,ystäväni?

Nurkkalintu kirjoitti...

Hei, Johanna!
Viikko on vierähtänyt ja päivittäin olet ollut / olette olleet ajatuksissani ja rukouksissani ja ajoittain olo on ollut hieman huolestunut (murehtija kun olen!)
On mielenkiintoista saada lukea kuulumiset sitten, kun olet toipunut viikon rasituksista.
Siunausta ja Taivaan Isän täysihoitoa! <3

Johanna Laakso kirjoitti...

Jani!

Kiitos kommentistasi! Tulen poikkeamaan blogissasi, kun ehdin! Siunausta myös sinulle ♥

Kata!

Täällä ollaan ja hyvin voidaan. Yritän kirjoitella paremmin, kunhan voimat palaavat ja pää selviää viime päivistä. Kirjoitin lyhyet terveiset tänne blogiin, mutta palailen kertoilemaan paremmin, kun olo selkiytyy. Siunausta sinulle ystäväni ♥

Nurkkis!

Kiitos rakas ystävä rukouksistasi!!! Tiedän, että moni rukoili puolestani, olin koko matkan täysin tietoinen kaikista rukouksista, joita puolestani huokailtiin!! Sekin oli yksi Jumalan ihmeistä matkalla. Ja niitä ihmeitä tapahtui useampiakin, kertoilen myöhemmin kun saan tämän pääkoppani selväksi taas. Mahtava matka, jolta en olisi halunnut koskaan palata :) On upeaa olla mukana Jumalan Valtakunnan työssä!! Ole siunattu ♥