keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Terveiset

Hei kaikille!
Hengissä ollaan selvitty matkasta ja kotona olen ollut jo muutaman päivän. Ei vaan ole ollut energiaa kirjoittaa kuulumisia, ja nytkin aikonen välittää vain pikaiset terveiset. Matka oli aivan MAHTAVA!! Kerrottavaa olisi vaikka kuinka paljon, mutta valitettavasti olen tällä hetkellä täysin tyhjä jakamaan mitään. Kotiin paluu on ollut raastavaa tippumista arkeen. Matkalla oli sanoinkuvaamaton Jumalan läsnäolo ja rakkaus ja yhteys, sen kokeminen oli jotakin täysin yliluonnollista ja upeaa. En voi muuta todeta, kun että seuraava Raamatun paikka pitää täysin paikkansa:

"Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajiani Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka."

Tämä voima tuntuu olevan kaikenkattava, kaikkivoipa ja kaiken kannattava voima. Siinä voimassa on käsittämätöntä olla ja elää. En ole ehkä ikinä tuntenut itseäni yhtä vapaaksi. Siinä voimassa oli helppoa olla, kaikki oli jotenkin selvää ja kirkasta. Siinä on helppo rukoilla, ei edes tarvinnut välttämättä rukoilla, kun voi keskustella Jumalan kanssa. Ihan kuin olisi ollut jokin suora linja auki, jossa oli vain niin tietoinen itsestään ja Jumalasta.

Jätän tänään tähän kertomisen, sillä tänään minulla on vaikea päivä, enkä halua vähätellä enkä jättää mitään kertomatta sen vuoksi. Paha oloni johtuu kasvukivuista. Näin syntymäpäiväni kunniaksi koulussa alkoi 3 päivän vapautumis-seminaari, joka nosti tunteita pintaan, jotka ovat jo pitkään kyteneet pinnan alla. Olen ollut kyllä täysin tietoinen näistä tunteista mutta olen vastahakoinen käsittelemään niitä. Meillä ihmisillä on taipumusta ottaa jalat alle kipujen kohdatessa meitä, minä olen ihan samanlainen kuin kaikki muutkin. Ystäväni ilahdutti minua tänään lähettämällä seuraavan videon minulle. En voi taaskaan sanoa muuta kuin Herra tietää, Hän ei ole koskaan jättänyt minua yksin, aina on joku, joka nostaa kun omat siipeni eivät kanna. Kiitos Annalle seuraavasta:

http://www.youtube.com/watch?v=OM52EzEF8eY

9 kommenttia:

pikkukimalainen Satu kirjoitti...

Jes, niin se Herra siunaa, suora yhteys on parasta :D

Mahtavaa, että reissu meni putkeen, ilmeisesti olitte sitten kuitenkin terveinä baanalla?

Ja mitä jalkojen alle ottamiseen tulee, niin miulla on just ny sellainen kutina, mukava saada vertaistuka :D !!!

teretulemast takas!

Nurkkalintu kirjoitti...

Kiitos terveisistä!
Kiitos Taivaan Isälle!
Ihan itketti lukea kuulumisianne.

Hyvää syntymäpäivää sinulle, rakas Johanna! Kasvukivuista huolimatta; ne kuuluvat Jumalan lapsen elämään. Siunattua uutta vuotta! :-) <3

Johanna Laakso kirjoitti...

Satu!

Kiitos! Reissussa olin vielä vähän kuumeessa, mutta siellä ei tuntunut mikään haittaavan. Migreeni iski perjantaina, mutta Herra paransi senkin!! Ja migreeniin tarvitsen aina lääkkeen, mutta kas, olin jättänyt lääkkeet hotellihuoneeseen ja meillä oli 4 kokousta, joista kolmessa minulla oli vastuu. Joten sain kokea yliluonnollisen parantumisenkin matkan aikana :)
Reissu oli mahtava kaikin puolin. Jumalan Hotline oli kyllä upea kokemus :)
Toivottavasti sinunkin kasvukivut pian hellittävät! Täytyy sanoa, että kyllä joskus eheytyminen ja eteenpäin meneminen voi tehdä kipeää. Joskus se tapahtuu aivan huomaamatta. Yksin Herra tietää, mikä meille on parasta. Onneksi saa luottaa siihen, että Herra on hyvä ja Hänen tahtonsa meitä kohtaan on hyvä. Siunaukset sinulle ♥

Nurkkis!

Kiitos kommentistasi! Vastasin tuohon edellisen tekstin kommenttiisikin, mutta kiitän vielä tässä rukouksistasi! Ne olivat kaikki tarpeen matkalla. Kunhan tokenen, saat kuulla vastauksia rukouksiisi. Ne ovat jo tulossa, voit luottaa siihen :)
Kiitos myös synttärionnitteluista ♥ Kaikesta huolimatta, tänään on ollut ihan mukava syntymäpäivä. Vietimme sen kaksin Jasminin kanssa leikkien lapsen uudella minikeittiöllä ja minikaupalla, jotka kummitäti toi eilen. Ja hauskaa oli :)
Siunausta rakas ystävä!!

Marja-Liisa kirjoitti...

Ihanaa että olet taas palannut,muuta en osaa sanoa.
Ole siunattu!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Johanna!Myöhästyneet,mutta sitäkin isommat synttäri onnittelut sulle,ystäväni!:)

Olipas kiva löytää sulta kommentti=).Ehtikin jo tuleen vähän ikävä:)ja mietin,että mitenköhän sä jakselet.Mukavaa oli kuulla,että matka oli ihanan hyvä.Siunausta!♥

Johanna Laakso kirjoitti...

Marja,

kiitos, kun kävit kommentoimassa. Mukavaa kuulla, että joku ilahtuu paluustani :) Siunausta myös sinulle ♥

Kata,

kiitos synttärionnitteluista ♥ Joo kyllä matka oli mahtava, on kova ikävä Viroon. Tuntuu, että osa minua ja sydäntäni jäi virolaisten keskelle :)
Yritän saada jotain rustattua tänne blogiin luettavaksi pian. Ole siunattu ♥

Anonyymi kirjoitti...

Tohon ensimmäiseen postaukseesi...
minullakin on jatkuva hyväksityksi tulemisen tarve ja se väsyttää.
Ymmärrän sinua siis.Olet ajatuksissani ja erityisesti meidän Jumalamme ajatuksissa lakkaamatta.
Kiitos kun olet minun ystäväni♥

Johanna Laakso kirjoitti...

Moi Kata!

Joo, toi on hyväksynnän hakeminen on tosiaan väsyttävää. Ja kun siinä loukkaantuukin onneton niin useasti, kun eihän ihmiset läheskään kaikki välttämättä ymmärrä, mistä on kyse. Mutta lähde sinä minun kanssa matkalle kohti uutta parempaa! Ollaan sitten vertaistukena täällä toinen toisillemme :) Minä olen jo mokannut viikonlopun aikana ainakin 50 kertaa, mutta en ole lannistunut! Lähinnä huvittunut omasta sitkeydestäni :)
Siunausta Kata sinulle ♥

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Johanna=)
Minulla on sinulle lahja tunnustus toisessa blogissani,jos haluat sen.
halauksin:Kata