sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Rukousaiheita

Tämä teksti on lähinnä tarkoitettu uskovalle, koska haluan herätellä ihmisiä rukoilemaan. Toki sinäkin, joka et ole uskossa, voit rukoilla yhtä hyvin, sillä Jumalamme kuulee jokaisen rukouksen. Olen kirjoittanut tästä asiasta lyhyesti aikaisemminkin, mutta kertakaikkisesti nyt on aika rukoilla tämän kansan puolesta!!

Vielä on hyvä päivä ja Jumala kutsuu jokaista syntien anteeksiantamukseen ja parannuksen tekoon. Tämä maa tarvitsee juuri nyt enemmän kuin koskaan aiemmin, hengellisiä johtajia, jotka ovat kuuliaisia ja noudattavat Jumalan tahtoa elämässään. Tämä maa tarvitsee uskovia, jotka ovat hereillä; joiden hengelliset silmät ja korvat ovat auki!! Rukoile itsesi ja lähimmäistesi tähden, että Herra puhdistaa sinut ja Hänen siunauksensa saavat tulla osaksesi. Rukoile, ettet vaeltaisi erämaassa vaan saisit syödäksesi hunajaa ja maitoa. Rukoile, että Herra armahtaisi tämän kansan synnit ja olisi armollinen. Että Jumalan Sana voisi tulla tämän kansan silmien eteen ja ymmärtäisimme oman tilamme ja voisimme kansana tehdä parannusta.

Koen kehoitusta karsimaan elämästäsi kaikki ylimääräinen pois, kaikki mitä et tarvitse ja mikä ei ole Jumalan mielen mukaista, nyt on aika siivota. En tarkoita nyt tällä sitä, että tarvitsee alkaa elää askeettista elämää (se ei ole Jumalan mielenmukaista...ihan ettei kenellekään tule nyt väärää kuvaa..), mutta tiedät kyllä itse, mikä ei sovi uskovan elämään. Viime kuukaudet ovat pitkälti olleet tätä omassa elämässäni, karsimista on paljon aina asenteista tapoihin, mutta karsinnan hedelmänä on siunaus. Tämä on kaikki oleva sinulle hyödyksi tulevina aikoina. Luovuta itsesi Jumalalle hyvänä päivänä, ettei tarvitsisi itkun ja valituksen keskeltä huutaa Herraa.

Älä mukaudu tämän maailman menoihin vaan pysy lujana uskossasi. Älä luovu Raamatun periaatteista, ne ovat ajattomia. Ne ovat tarkoitettu sinun hyvinvointisi edistämiseksi ja sinun rauhasi pysymisen takuudeksi. Vaikka maailmalla on tarjolla monenlaista hyvinvointilaastaria ja ne voivat päältäpäin näyttää ja kuulostaa hyvältä, odota Herraa. Hän hankkii sinulle oikeutta ja pitää huolen siitä, että sinun käy hyvin, kun olet uskollinen.

Ole siunattu ♥

5 kommenttia:

pau kirjoitti...

Itse olen joutunut myös syventämään rukouselämääni: nimenomaan luovuttamaan Pyhän Hengen johtoon ajatukseni, tahtoni, tunteeni ja koko elämäni. Sanat voi vielä lausua, mutta kun sydämestään myös tahtoo olla rehellinen, niin kevyesti ei voi luovuttautua Jumalalle.

Siunausta ja voimia, Johanna<3
Kiva kun jaksoit kirjoitella :D

Johanna Laakso kirjoitti...

Hei Paula!
Jumalalle luovuttautuminen ei ole kevyttä puuhaa. Myös oma rukouselämäni on saanut pikaista elvytystä viime aikoina. En kirjoittele näistä täällä, mutta laitan vaikka spostia sopivassa välin. Mutta isoja muutoksia elämässä tapahtuu tällä hetkellä ja tarvitsen nyt Jumalaa enemmän kuin koskaan ennen...jos se on mahdollista :D
Voimia sinulle taisteluusi siellä ja Jumalan Rauha olkoon kanssasi ♥

Kirsti kirjoitti...

Hei Johanna, tärkeästä, elintärkeästä asiasta kirjoitat. Rukous on tärkein voima, joka liikuttaa Jumalan sydämen.
Kun me sydän puhtaana käymme Hänen eteensä,Hän kuulee meitä,jos rukouksemme on Jumalan tahdon mukainen. On hyvä,kun tutkistelemme sisimpäämme Jumalan valossa,sanan valossa. Minä kamppailen kipujen keskellä, enkä välillä tiedä,mikä minun tilanteeni on,rukoilen sisimmässäni paljon,mutta olen miettinyt,olenko Jumalan tahdossa?
Tahdon rukoilla itseni ja lähimmäiseni tähden, ja tämän rakkaan synnyinmaamme puolesta,että Herra puhdistaisi minut, että siunaus voisi tulla, maamme tekisi parannuksen, että virvoituksen ajat koittaisivat, kansallinen herätys puhkeaisi.
Kristillisten päättäjien puolesta tulee rukoilla.
Todella maamme tarvitsee uskovia, joiden hengelliset silmät ja korvat ovat auki.Tahdon tulla sellaiseksi!
Jumalan siunausta Johanna!♥

pikkukimalainen Satu kirjoitti...

Jos uskovaiset pelaisivat vähemmän Farmvilleä ja rukoilisivat siitä vapautuneen ajan, asiat Suomessa muuttuisivat varmasti.

Satu :)

Johanna Laakso kirjoitti...

Hei Kirsti!
Minä uskon, että kun sinä etsit Jumalan kasvoja ja kysyt: olenko Isä sinun tahdossasi, Hän pitää huolen, että sinä kuulet Häntä.
Sinä tulet sellaiseksi, jonka hengelliset silmät ja korvat ovat auki, jos sinä tahdot! Se on meidän tahdon valinta ja kuuliaisuuden tulos. Rukoile Kirsti itsellesi rukouksen Henkeä, Herra vastaa varmasti!!! Huomaat pian löytäväsi itsesi syvistä rukouksen vesistä ja palavasta ja pakottavasta tarpeesta rukoilla enemmän ja enemmän. Ja kun rukoilet, Herra alkaa avata asioita eteesi, joita et ehkä edes ole ymmärtänyt rukoilla! Pyydä rukouksen Henkeä.

Satu!

Amen! Paljon muitakin asioita, joita uskovat voisivat jättää hieman vähemmälle ja keskittyä olennaiseen. Mutta tämä aika vie mennessään, jos et pysy hereillä, ajaudut hiljalleen ja huomaamatta yhä kauemmaksi.
Siunausta sisko ♥