perjantai 5. maaliskuuta 2010

Vain Rakkauden tähden

Minä olen yrittänyt niin monesti viime aikoina kirjoittaa tänne elämästäni ja asioista, joita minulle tapahtuu ja mitä Herra on puhunut, mutta ikään kuin minulta olisi yhtäkkisesti kadonnut kaikki kirjoittamisen voitelu. En saa kertakaikkisesti mitään kirjoitetuksi. Mikään, mitä kirjoitan, ei tunnu oikealta eikä hyvältä, ajatus katkeilee, en saa langan päästä kiinni, kaikki on utuista.

En tiedä, pitäisikö minun lakata yrittämästä kirjoittaa tätä blogia, pitää taukoa tai sulkea koko blogi. Mutta sellainen tuntu minulla on, että niinkuin elämäni suuntakin, blogini suuntakin on muuttumassa. Herra on puhunut minulle asioista, joista en olisi kuvitellutkaan saarnaavani. Hän on herättänyt minussa jotakin, joka on täysin uutta ja vierasta minulle. Ehkä siksi en osaakaan kirjoittaa niistä asioista. Ja toisaalta, parempi etten kirjoitakaan, ennenkuin itsellenikin asiat selkiintyvät.

Mutta koen tarvetta kirjoittaa kehoituksen, jonka Herra on puhunut sydämelleni hiljattain: tutki sydäntäsi, oletko tässä vain sen tähden, että haluat tulla siunatuksi vai sen tähden, että Minä rakastan sinua ja sinä rakastat Minua.
Minä luulen, että tämä on se asia, joka loppu viimeksi eroittaa jyvät akanoista! Tässä ajassa uskomme ei kestä, jos etsimme helppoa elämää ja pelkkiä siunauksia elämäämme. Uskomme tullaan koettelemaan tulevina aikoina ehkä hyvin radikaalisti, mutta jos sinä sydämestäsi rakastat Isää Jumalaamme sen tähden, että Hän on hyvä ja Hänen tahtonsa sinua kohtaan on hyvä, sinä kestät. Mutta myrsky on nousemassa ja maailma ei näe Jumalaa niinkuin uskova näkee. Ja kaikki uskovatkaan eivät näe Häntä. Rukoile! En osaa muuta kirjoittaa.

6 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Täältähän löytyi hyvä postaus! :)
Älä kokonaan tätä blogia lopeta. Odota sitä "jotakin".

Ehkä on nyt hyvä vahvistaa sinua: tuo viimeinen kirjoittamasi osio sisältää sitä, minkä olen itsekin saanut sydämelleni voimakkaasti viimeisinä kuukausina.
Rukoillaan! Kiitetään! <3

Anonyymi kirjoitti...

Sulla Johanna on kirjoittamisen lahja ja se on lahja.Tämä on sulle varmaan harjoitusta jotain varten .Luen mielelläni tekstiäsi.Kiitos niistä.Ajattelen niistä usein että minäkin voisin noin sanoa, mutta en kyllä osaa niitä noin tuoda esiin että kirjoita kun kerkiät.t. sinioksa

pau kirjoitti...

Hei Johanna.
Samoja ajatuksia itsellänikin.
Wilkersson puhui myös tästä: myrsky on nousemassa. Jos ei pysty ratsastamaan edes rantavedessä, miten sitten, kun tulva tulee.
"Joukkoja kootaan", niin uskon, ja jyvien ja akanoiden erottelu on meneillään.
"Ihmisten kunnia oli heille tärkeämpää kuin Jumalan kunnia" - tahdommeko pysytellä turvallisesti enemmistön laumassa, vai uskallammeko luottaa Jumalaan niin että seisomme Totuuden takana.
Jumala meitä siihen auttakoon.
Sinulla, Johanna, voi olla jokin välivaihe nyt. Kirjoita vaikka pari ajatusta, jos mieleesi tulee. Ne ehkä herättävät vastakaikua lukijoissa siten, että pääset itse myös eteenpäin. Ja me lukijat saamme samalla vahvistusta siihen, mitä Jumala on meille puhunut, luultavasti samoista asioista.
Siunausta ja johdatusta, Johanna. Jumalaan voimme luottaa, ja johdatus on varma :D

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuinen tunnustus blogissani sulle :)Älä lopeta blogia.Olet auringonpaiste mulle ja monelle.
Joskus pieni tauko voi tehdä bloggailussa ihan hyvääkin.Ite oon miettinyt että miten saisin blogiini enemmän sisältöä.Mut ei vaan aina tuu mieleen.Tää postauksesi oli erittäin hyvä ja puhutteli.Jään ajattelemaan tätä.

Halauksia ja johdatusta♥

Kirsti kirjoitti...

Johanna, pidän kovasti kirjoituksistasi. Älä kokonaan lopeta blogiasi,
odota Herraa, ja Hän vastaa ajallaan.
Ehkäpä Herra on valmistamassa sinua jotain tehtävää varten,ole turvallisella mielellä, Hän on kanssasi.
Ole siunattu!

Johanna Laakso kirjoitti...

Nurkkis!
Kiitos vahvistuksesta! On rohkaisevaa kuulla, että Herra puhuu samoista asioista uskovien sydämiin! Vaikkakin sen tiedän, se täytyy myös kuulla joskus :) Siunausta ♥

Sinioksa!
Kiitos todella paljon, että kävit kommentoimassa! Sekin, että joku lukee näitä tekstejä, riittää rohkaisemaan kirjoittamisen jatkamista. Ehkä tämä on jotakin varten valmistelua, ainakin haluaisin uskoa niin, sillä Herralta tämä koko blogi-idea on tullutkin alunperin. Siunausta sinulle ♥

Pau!
Kiitos tuestasi! Harmi, etten nähnyt tuota Wilkersonin puhetta, se oli kaksiosainen eikö ollutkin? Ensimmäisestä osasta ehdin nähdä osan, mutta toinen jäi taas näkemättä. Mutta niin se on, että mielenkiintoiset ajat meitä ovat kohtaamassa ♥
Siunausta sinulle ja Herramme Jeesuksen kaikkivoipaa johdatusta teille kummallekin ♥

Kata!
Kiitos tunnustuksestasi!! Onpas mukavaa kuulla olevansa jollekin pilkahdus päivään :) Niin se on, että aina ei tule mieleen mitään kirjoitettavaa. Minulla on niitä päiviä ja viikkojakin joskus. Mutta kuitenkin kirjoittamisen tarve minussa on suuri, siksi rukoilen Isää puhumaan minulle, että voisin jakaa ajatuksiani täällä. Siunausta sinulle ja Janille ♥

Kirsti!
Olen ainakin toistaiseksi päättänyt jatkaa blogin kirjoittamista. Mutta olen antanut tämän blogin Jumalalle jo alusta saakka, Hän on sen aloittanut ja Hän sen lopettaa, kun aika on. Vielä kuitenkin on aika kirjoittaa, huomaan vaan, että jotakin muuttuu.
Siunausta sinulle Kirsti, minäkin nautin sinun kirjoituksistasi ♥